Прясна Био-Арония
Organic aronia BG | Прясна Био-Арония
  1. Без пестициди
  2. Естествено зреене (слънцезреене)
  3. Биологично чист продукт

Organic aronia BG | Прясна Био-АронияOrganic aronia BG | Прясна Био-Арония

Цена: 1960.00 лв. за 1 тон

Прясната арония, която Ви предлагаме, е биологично чист продукт. Тя е плод на растения, расли на най-добрата земя в България, чернозема на Добруджа.
Приложение
Пресните арониеви плодове са със стипчив, но приятен сладък вкус. Те са богати на витамини и полифеноли, и служат като естествен източник на антиоксиданти. Плодовете се препоръчват за превенция и подпомагане на лечението на сърдечно-съдови заболявания, диабет тип 2 и др. Повече за полезните свойства на аронията ще научите --ТУК--.
Съхранение
За разлика от плодовете на други овощни видове, тези на аронията могат да се съхраняват няколко седмици без специални изисквания към температурата на въздуха. Поставени в обикновени щайги на проветриво място, при стайна температура, те не загниват и не плесенясват, а постепенно засъхват. Ако искате плодовете да останат свежи за по-дълго време поставете ги в хладилник или ги замразете.
Забележка
Няма доказателство, че приема на арония повлиява здравето на човека негативно. Популярната препоръка за ограничаване на приема на тази билка при гастрит е необоснована. Учени са наблюдавали дори защитен ефект на приема на арония върху стомашната тъкан при гастрит, индуциран от приема на алкохол (етанол). Научи повече --ТУК--.*This website is using cookies!