Продукти


bee-pollen, Organic Aronia BG, image source: http://ampress.ro/wp-content/uploads/2015/04/propolis.jpg

Пчелен прашец

Цена: 3.00 лв за 100г

Пчелният прашец съдържа всички необходими вещества за съществуването на организма, както на пчелния, така и на човешкия организъм.

Прашецът заздравява и предпазва сърцето и черния дроб, стимулира растежа и производството на червени кръвни клетки, подобрява действието на имунната система, инхибира алергични реакции от бърз тип и др.

bio-aronia-juice, Organic Aronia BG

100% сок от био-арония

Цена: 23.00 лв за 3л

Сокът от арония, който ние Ви предлагаме, е 100% студено пресован сок от биологично отглеждана българска арония.

Той има благоприятно въздействие върху обмяната на веществата, кръвообразуването, стимулира процесите на регенерация на мускулната и костната тъкани, повишава жизнения тонус и укрепва имунната система.

bio-aronia fruit, Organic Aronia BG

Пресен плод от био-арония

Цена: 1960.00 лв за 1 тон

Нашата прясна арония е биологично чист продукт. Тя е плод на растения, расли на най-добрата земя в България, чернозема на Добруджа.

Пресните зрели плодове на аронията са със стипчив, но сладък и приятен вкус. Те са богати на витамини и полифеноли. Използват се като естествен богат източник на антиоксиданти.

dried bio-aronia, Organic Aronia BG

Сушена био-арония

Цена: 9000.00 лв за 1 тон

Сушените плодове от био-арония съдържат всички полезни съставки на пресния плод, но в по-високи концентрации и по-лесни за съхранение.

Сушената арония е готова за директна консумация. Тя може да се съхранява при стайни температури за сравнително дълго време. Сушените плодове се използват за приготвянето на различни ястия и напитки (чайове, конфитюри, сладка и други).

aronia powder, Organic Aronia BG

Био-арония на прах

Цена: 24 500.00 лв за 1 тон

Прахът от био-арония е без добавени консерванти и оцветители. Той съдържа 100% микронизирана сушена органична арония.

Аронията на прах е продукт удобен за съхранение и консумация (напр. като добавка в киселото мляко, брашното и др.). Той подобрява метаболизма и укрепва имунната система.


*This website is using cookies!